2/26/2024
Сподели
Честитки за успехот на уште една членка на Советот на странски инвеститори.

Во производните процеси на компанијата KEMET Electronics Macedonia, a YAGEO Company  воведена е новата автоматизирана машина со робот базирана на најновите иновативни технолошки решенија.